ca enes |
ca enes |
  • Fotografia de producte

Sessions de fotografia de producte i publicitària

Fotografia de producte

Necessites una bona sessió de fotografia de producte?

Per conquistar, necessites una bona imatge. Per això, a Vèrtex Comunicació realitzem fotografia de producte per als teus catàlegs de productes, presentacions de projectes, botiga on-line… Tu només ens has de dir què necessites, i nosaltres ens encarregarem de treure el màxim partit a la teva imatge, destacant les millors característiques dels teus productes per diferenciar-te de la competència i ajudar-te a conquerir als teus usuaris amb unes fotografies de qualitat.

Fotografia de producte: tens dubtes?

Com promocionar la marca a través de fotografia de productes? Quin tipus de fotografia és necessària per a una botiga on-line? Quin fons destaca millor els productes: blanc o negre? Quina és la millor perspectiva per a les fotografies de producte per a un catàleg?

Treure partit a un producte a través de la fotografia

Sigui per a catàlegs, publicitat o botigues on-line, la fotografia de productes és imprescindible si es pretenen realçar els nostres productes i diferenciar-los de la competència. La qualitat i creativitat d’aquestes imatges poden suposar la diferenciació del teu producte entre un d’ordinari i un d’extraordinari. I tenint en compte que cal captar l’atenció dels usuaris des del primer moment, és necessari prestar atenció a la qualitat de les fotografies que mostrem, ja que també són una carta de presentació de la imatge de la marca.

Especialistes en fotografia de producte

# Sessions de fotografia de productes per a web, catàlegs de producte, publicitat, e-commerce, etc.

# Retoc i tractament de la imatge.

# Equip d’il·luminació.

# Imatges en drone.

# Imatges 360°.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Catàleg de productes

Publicacions i materials de difusió

Presentacions corporatives

Vídeos corporatius

Vídeo resum d’esdeveniments

Reportatges i documentals especialitzats

Gestió de blogs i xarxes socials

Disseny i desenvolupament web

Exemples de fotografia de producte