ca enes |
ca enes |

Vídeo resum de #MOSMIREM Inside Out Project, de L’Aula al Pati – Lo Pati

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Gravació, edició i muntatge del vídeo resum de #MOSMIREM Inside Out Project, de L’Aula al Pati – Lo Pati, projecte d’art participatiu que busca superar els estigmes cap a les malalties mentals. Amb el vídeo resum, hem pogut documentar el procés de creació d’aquesta iniciativa, des de l’inici fins a la inauguració de l’exposició (formada per més de 200 imatges de gran format que es poden veure a les parets del Centre d’Art a Amposta).

Paral·lelament, hem editat i muntat una vídeo càpsula promocional per donar visibilitat a #MOSMIREM Inside Out Project a través de les xarxes socials, i també hem realitzat un reportatge fotogràfic de la iniciativa.

Serveis realitzats: gravació, edició i muntatge del vídeo resum de projecte; edició i muntatge d’una vídeo càpsula promocional per a xarxes socials, i servei de realització de fotografies.

Pots veure aquí la vídeo càpsula promocional de la iniciativa.
I aquí pots veure el recull fotogràfic.

#MOSMIREM forma part del projecte d’art participatiu, Inside Out Project, proposta impulsada per l’artista parisenc, Jean René, i que ja compta amb la participació de més de 260.000 persones de 129 països diferents. #MOSMIREM Inside Out Project és la primera activitat del Programa Art Teràpia, una proposta que té per objectiu investigar les possibilitats de l’art com a teràpia inclusiva i transformadora.

Projectes similars

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]