ca enes |
ca enes |

Videodansa “Pols latent” com a suport a Rebrotem

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Direcció, edició i realització de la videodansa “Pols latent” com a iniciativa solidària amb el Festival Deltebre Dansa per recaptar fons per als afectats per l’incendi de les Garrigues, el Segrià i la Ribera d’Ebre. La videodansa “Pols latent” neix amb el propòsit de donar més difusió a la iniciativa #Rebrotem i el seu projecte de crowdfunding, amb el qual volen ajudar als afectats pel foc.

El vídeo, creat pel cofundador de Vèrtex Comunicació, Albert Vidal, està protagonitzat pel coreògraf, ballarí i director del Festival Deltebre Dansa, Roberto Olivan, qui realitza un emotiu ball en una de les zones afectades pel foc. Amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat possible, hem realitzat dues versions del vídeo: una versió completa, de tres minuts, que es pot visualitzar a les xarxes socials; i un extracte, d’un minut, que s’ha difós a través de diferents canals.

La iniciativa #Rebrotem forma part del projecte solidari “Rebrotem”, centrant-se a coordinar les diferents accions ciutadanes que ajudin a restaurar l’ecosistema rural que s’ha perdut després d’aquest incendi forestal. Entre les actuacions destaca la campanya de crowdfunding amb la qual es vol crear un fons econòmic comú per a aquesta restauració de l’ecosistema.

Projectes similars

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]