ca enes |
ca enes |

Tràiler de “The Good Place” de Marcel et ses drôles de femmes

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Direcció, edició i realització del tràiler de “The Good Place”, la nova producció de Marcel et ses drôles de femmes. El tràiler es va gravar durant la seva estrena nacional a FiraTàrrega 2019.

Per a la promoció del nou espectacle de la companyia, hem creat dues vídeo càpsules per a la seva difusió en xarxes socials. Una de les vídeo càpsules presenta l’espectacle, mentre que l’altra és una dosi concentrada de l’experiència que es genera en aquest peep show que no deixa indiferent a ningú. També vam realitzar fotografies de l’espectacle, així com un reportatge fotogràfic del seu pas per FiraTàrrega 2019.

Serveis realitzats: gravació, muntatge i edició d’un tràiler d’espectacle i de dues vídeo càpsules per a xarxes socials; servei de fotografia artística de l’espectacle, i servei de fotografia durant l’estrena de l’espectacle.

Marcel et ses drôles de femmes és una companyia francocatalana de circ. En els seus espectacles combinen aquesta disciplina artística amb l’humor i la ironia per expressar aspectes polèmics de la societat contemporània, com és el cas a “The Good Place”; una peça inspirada en les “màquines de mirar” que conviden al voyeurisme i que mostra les obscenitats i els desequilibris de la nostra societat.

Projectes similars