ca enes |
ca enes |
  • Revisió i optimització de textos

Revisió i optimització de textos on-line i off-line

Revisió i optimització de textos

Necessites a algú que s’encarregui de la revisió i optimització de textos?

Per què és important la revisió i optimització de textos? T’imagines entregar un dossier corporatiu a un client i que estigui ple d’errades ortogràfiques o que la informació no tingui cap tipus de coherència? Quina imatge creus que estaries generant-li? Per evitar aquest tipus de situacions, a Vèrtex Comunicació ens ocupem d’optimitzar i revisar tots els teus textos on-line i off-line per garantir que la teva identitat verbal estigui a l’altura de les circumstàncies.

Revisió i optimització de textos: tens dubtes?

Per què és important la revisió i optimització de textos a l’hora de transmetre imatge de marca? Els cercadors detecten les errades ortogràfiques? Les traduccions a altres idiomes han de ser literals o adaptades? Què és un proofreader?

El valor d’una coma

Si no estàs segur del valor que pot tenir la revisió i optimització de textos, fixa’t que si en el seu moment, M&M’S s’hagués anunciat sota l’eslògan “La xocolata que es desfà, a la teva boca no, a la teva mà” en comptes de “La xocolata que es desfà a la teva boca, no a la teva mà”, probablement haurien perdut vendes per anunciar-se com un producte que embruta en comptes de ser una xocolata que s’assaboreix. L’optimització de textos no serveix únicament per evitar confusions com la de l’exemple que hem vist, sinó que engloba des de la millora en la redacció fins a la supervisió ortogràfica, lingüística i d’estil per assegurar la difusió de continguts de qualitat, coherents, sense errades ortogràfiques i que tinguin una lectura fluida, tot plegat, per aconseguir els objectius comunicatius establerts.

Serveis de revisió i optimització de textos

# Assessorament lingüístic.

# Optimització de textos on-line i off-line.

# Proofreading, revisió i correcció ortotipogràfica, lingüística i d’estil.

# Traducció a més de 20 idiomes.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Redacció de continguts especialitzats

Gestió de blogs i xarxes socials

Exemples de revisió i optimització de textos